Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر بهمن خسروی پور در حاشیه انعقاد این تفاهنامه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: این تفاهم نامه در راستای اجرای طرح ملی «توانمندسازی مهارتی دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاهی با رویکرد اشتغال»، موضوع مصوبه مورخ ۰۳/‏۰۹/‏۱۳۹۳‬ شورای عالی اشتغال و بند (ت) ماده چهار برنامه ششم توسعه جمهوری اسلامی ایران و نیز تکالیف مقرر برای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ماده ۹ تصویب نامه کارگروه منتخب ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در خصوص «برنامه اشتغال فراگیر» و پیاده سازی دستورالعمل اجرایی «تاسیس و مدیریت مراکز مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی» به امضا رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: توانمندسازی دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاهی در راستای برآوردن نیاز کشور به منابع انسانی کارآمد و دارای تجارب فنی، مهارتی و حرفه ای، فراهم سازی بسترهای اشتغال مولد دانش آموختگان رشته های مختلف دانشگاهی و استفاده از ظرفیت‌های آموزشی و پژوهشی ۲ طرف در راستای انجام ماموریت ها و تکالیف سازمانی از جمله اهداف این تفاهنامه است.

خسروی پور بیان کرد: از جمله تعهدات اداره کل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان شامل صدور مجوز تاسیس «مرکز مدیریت مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی» برای دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، مطابق با ضوابط و مقررات، همکاری با دانشگاه در طراحی و هدایت برنامه‌های مهارت‌آموزی، مشاوره شغلی و آموزش دانشجویان از طریق معرفی نماینده اداره کل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان (مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان) برای عضویت در شورای راهبری «مرکز مدیریت مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی» و به عنوان ریاست این شورا است.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان ادامه داد: همکاری در شناسایی و صدور ابلاغ برای اعضای شورای راهبری «مرکز مدیریت مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی» دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان و بررسی صلاحیت‌های فنی و تخصصی مربیان معرفی شده از سوی «مرکز مدیریت مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی» و صدور ابلاغ مربیگری و ورود اطلاعات به سامانه مربوطه در پرتال جامع سازمان از دیگر تعهدات است.

وی در خصوص تعهدات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان نیز گفت: پیگیری دریافت مجوز و تأسیس «مرکز مدیریت مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی»، تامین فضای اداری «مرکز مدیریت مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی» به همراه ملزومات مورد نیاز مطابق با دستورالعمل مربوطه از جمله این تعهدات است.

خسروی پور تعهدات مشترک بین ۲ طرف را شامل تشکیل کارگروه مشترک با معرفی رسمی نمایندگان، برای پیگیری، نظارت و عملیاتی کردن مفاد تفاهم نامه، همکاری یکسان در برگزاری همایش ها و کارگاه های آموزشی مشترک و همکاری یکسان در چاپ مقالات مرتبط با موضوع تفاهم نامه در نشریات و مجلات ۲ طرف بیان کرد.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان اضافه کرد: این تفاهم‌نامه در هشت ماده و ۲ تبصره به امضا رسید و مدت اعتبار این تفاهم نامه از تاریخ امضا به مدت سه سال شمسی بوده و تمدید آن با توافق ۲ طرف امکان پذیر است.

وی گفت: هدف از راه اندازی مرکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی یا SCD این است که مهارت لازم برای دانشجو و دانشگاهیان ایجاد شود و محدودیتی در زمینه نوع تخصص دانشجو و عضو هیات علمی ندارد تا مهارتی ایجاد شود که فرد متقاضی در آینده بتواند در قالب مهارت کسب شده برای خود کسب و کار پایدار ایجاد کند.

خسروی پور با اشاره به اینکه رسالت دانشگاه‌های نسل سوم، کارآفرینی است بیان کرد: از مراحل چرخه کارآفرینی، آموزش مهارت، آشنایی با فضای کسب و کار، سرمایه و خطر پذیری در قالب دوره های مرکز SCD است.

وی اضافه کرد: در این مرکز دوره های عمومی کارآفرینی، سرمایه گذاری، بیمه و خطر پذیری (ریسک)، قابل تعریف است و دانشجو آماده ارایه ایده می شود.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان ادامه داد: در مراحل بعدی دانشجویان پس از کسب الفبای مهارت و کارآفرینی در مراکز SCD، ایده خود را با کمک مراکز خلاقیت و رشد دانشگاه‌ها بروز داده و به مرحله عمل و تولید در حد نمونه می رسانند و دانشگاه نیز از نظر مالی و علمی حمایت لازم را به عمل می آورد.

وی افزود: همچنین در قالب ایجاد شرکت های دانش بنیان در پارک های علم و فناوری دانشگاهی ایده های کارآفرینانه به محصول تبدیل شده و کسب و کار پایدار خواهد شد.

دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان از سال ۱۳۳۴ راه اندازی شد و به عنوان دومین مرکز تخصصی علوم کشاورزی در ایران، هم اکنون حدود یک هزار و ۷۰۰ دانشجوی فعال در مقاطع کارشناسی، ارشد و دکترا دارد.

۳۰۰۴ / ‏‬ ۶۰۳۷

منبع: ایرنا

کلیدواژه: امضای تفاهمنامه خوزستان فنی و حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۱۲۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سیدمحمدمهدی صافی با اشاره به تحول در رویکرد آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: رویداد بزرگ صدرا (صنعت، دانشگاه، راه اشتغال) در راستای اجرای سیاست‌های کلان دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر ایجاد تحول در نظام آموزش و ارتقای کیفیت آموزشی و مهارتی دانشجویان در دانشگاه آزاد دزفول آغاز به کار کرد.

وی با اشاره به استقبال بالای واحد‌های صنعتی برای مشارکت در این رویداد ادامه داد: ۳۱ شرکت صنعتی شمال خوزستان برای پذیرش یک هزار دانشجو در قالب کارآموزی طرح پویش در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول اعلام آمادگی کرده‌اند و در نمایشگاه صدرای این دانشگاه حضور دارند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول گفت: یادگیری نکات عملی و تجربی در محیط کار، ارتقای سطح مهارتی و کارآمادگی دانشجویان، افزایش اعتماد به نفس، کسب تجربه و ایجاد سابقه کاری مرتبط با رشته تحصیلی و فراهم شدن فرصت استخدام پس از فارغ‌التحصیلی از مزایای کارآموزی طرح پویش است.

وی افزود: گسترش و اجرای بهینه طرح پویش (اشتغال همزمان با تحصیل)، معرفی دانش آموختگان دانشگاه به بنگاه‌های اقتصادی، ایجاد فرصت اشتغال و مهارت آموزی دانشجویان در بنگاه‌های اقتصادی و همچنین استفاده از خبرگان صنعت و خدمات به عنوان مدرسان مهارتی در دانشگاه از اهداف برگزاری این رویداد است.

صافی با بیان اینکه رویداد صدرا فرصت مناسبی برای صنعت به منظور جذب و استفاده از دانشجویان علاقه‌مند و جویای کار فراهم می‌کند، گفت: حضور دانشجو در محیط کار در حین تحصیل و تجربه عملی دانش و مهارت‌هایی که در دانشگاه کسب کرده است نقش تعیین کننده‌ای در اشتغال زایی برای فارغ التحصیلان دانشگاهی دارد.

وی تغییر ذائقه اجتماعی در انتخاب رشته‌های دانشگاهی را از دیگر اهداف برگزاری این رویداد دانست و افزود: رویداد صدرا و آشنایی جوانان به ظرفیت‌های شغلی صنایع و بنگاه‌های کارآفرین موجود نقش تعیین کننده‌ای در ذائقه سازی و هدایت جوانان به سمت رشته‌های کاربردی مورد نیاز صنعت دارد.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی دزفول بیان کرد: انعقاد تفاهم‌نامه‌های آموزشی، پژوهشی و فناوری میان دانشگاه و صنایع و فراهم کردن فرصت حضور اساتید و دانشجویان در صنعت به منظور شناسایی و حل مشکلات و مسائل مبتلا به واحد‌های صنعتی از دیگر دستاورد‌های مهم رویداد صدرا است.

۵۰ واحد صنعتی و صاحبان کسب و کار برای شرکت در رویداد بزرگ صدرا اعلام آمادگی کردند که از این تعداد ۳۱ واحد صنعتی، کارآفرین و فعال در بخش کسب و کار در نمایشگاه این رویداد ظرفیت‌ها و نیاز‌های خود را ارایه کردند.

رویداد صدرا مخفف «صنعت، دانشگاه و راه اشتغال» است که با مشارکت دانشگاه‌ها، شرکت‌های مختلف فناور و مراکز رشد و شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی و صنعتی به منظور ایجاد ارتباط میان دانشگاه، صعت و اشتغال برگزار می‌شود.

برگزاری نمایشگاه و رویداد صدرا زمینه‌ساز حضور دانشجویان در طرح پویش یا همان اشتغال همزمان با تحصیل برای دانشجویان است. برگزاری رویداد صدرا در دانشگاه‌های توانسته است زمینه اشتغال بسیاری از دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاهی را در سراسر کشور فراهم کند

فعالیت این نمایشگاه که از دهم اردیبهشت ماه آغاز شده تا دوازدهم اردیبهشت ماه میزبان دانشجویان این واحد است. علاقه‌مندان می‌توانند از ساعت ۹ تا ۱۴ با حضور در این نمایشگاه ضمن آشنایی با ظرفیت‌ها و نیاز‌های واحد‌های صنعتی، تولیدی و کارآفرین امکان فعالیت در این واحد‌ها به عنوان کارورز را دارند.

دیگر خبرها

  • ۱۳ پیش تفاهم‌نامه‌ گردشگری استان فارس در نمایشگاه ایران اکسپو منعقد شد
  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
  • امضاء تفاهم‌نامه همکاری بین کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و چهار کشور خارجی
  • تفاهم‌نامه همکاری اقتصادی بین استان‌های بوشهر و قزوین منعقد شد
  • تفاهم‌نامه همکاری حوزه علمیه خواهران و اوقاف یزد
  • تفاهم‌نامه همکاری بین شرکت نفت و گاز اروندان و اداره‌ کل شیلات خوزستان امضا شد
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان